Πρέβεζα Διακοπές

Μια προσωπική ματιά για τις διακοπές στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα κάνω διακοπές πάνω από 45 χρόνια. Η καταγωγή της μητέρας μου από την Άρτα και η κοντινή απόσταση από τις παραλίες της Πρέβεζας μας έφεραν από νωρίς να κάνουμε διακοπές στην Πρέβεζα. Στην Πρέβεζα όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει κάθε είδους διακοπές. Από χύμα στο κύμα με υπνόσακο, σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σκηνές και τροχόσπιτα.

Πρέβεζα Διακοπές

Έχω κάνει διακοπές ως πιτσιρίκι με τη γιαγιά μου αλλά και πολύ αργότερα με τα παιδιά μου και με τους γονείς μου τον παππού και τη γιαγιά τους και ελπίζω κάποια στιγμή να κάνω διακοπές ως παππούς με τα δικά μου εγγόνια. Η Πρέβεζα είναι ιδανική για κάθε είδους διακοπές. Για οικογενειακές ή λιγότερο οικογενειακές. Από την κοσμοπολίτικη Πάργα που οι κάποτε έρημες παραλίες της έχουν γεμίσει με εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες, μέχρι την πανέμορφη Αμμουδιά που ήταν και ακόμη είναι ο παράδεισος των αυτοκινούμενων.

Από την τεράστια παραλία της Λούτσας και του Βράχου που είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Πρέβεζα. Σε όλους τους παραθαλάσσιους οικισμούς μέχρι σχεδόν την πόλη της Πρέβεζας που έχουν φτιαχτεί εξαιρετικές υποδομές δίπλα στην θάλασσα. Είτε ξενοδοχεία, είτε beach bar που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν ώστε οι διακοπές σας να είναι υπέροχες.

Αλλά ακόμη και αν δεν είστε ο τύπος της παραλίας και σας αρέσει η περιήγηση, όλος ο νομός Πρέβεζας σας προσφέρει εξαιρετικές διαδρομές γεμάτες με φύση και ιστορία ώστε να γίνουν οι διακοπές σας ενδιαφέρουσες . Σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρο ότι στην Πρέβεζα θα κάνετε τις διακοπές που σας αρέσουν.

ΠΡΕΒΕΖΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ